jobb

ja nu kämpar man på med jobbet. å det funkar faktiskt. har ju inte så långa arbetsdagar så jag klarar mig.
:)
fast jobbig vecka man har framför sig. jobb här i ajaur mån, tis å ons. stalljour torsda morron å jobb i sorsele freda å efter det bär det av åt gauto. inte för att jag klagar, en helg i gauto med PIA+älsk kommer att bli himla mysigt. :)

har spanat efter nå fina sommar fälgar som jag vill ha. å faktiskt inte så dyra. helt klart i hannas prisklass. men inte än kankse. måste få mig ett bättre jobb med lite högre lön först. men drömma går ju alltid. :)


image15

dom är himla fina faktiskt. :) å jag vill ha dom.:D

ajja älskar min pojke å eddie å douglas å wilmer. alla ryms i mitt hjärta. :)
adios

räkningar

ja nu är vi inne på den tiden av månaden då man ska betala räkningar. suck. känns aldrig särskilt kul att göra det. men man måste ju.

älskling klarade teoriprovet igår så nu är det bara körningen klar. sen kankse jag äntligen få åka. :) wehoo. :)
jobb hela nästa vecka. funkar när jag ska vara här men fredagen kommer att bli lite sämre. ska nämligen vara i sorsele. fast efter det så bär det av till gauto. :) ska vara där hela helgen men PIA + älskling. :) inte helt fel med det. :) har inte varit där sen i somras. men det ska blir skönt att få komma tillbaka. :)

sen har det väl inte hänt så mkt. jag å fader var på dagstripp till överkalix i onsdags å kikade på en skördare. sen drog vi en drive förbi lule på hem vägen. så man fick göra sig av med lite pengar. fast det blev inte så mkt pengar kan jag tycka. klarde mig ganksa lindrigt undan. :)

mormor ringde då nyss å berättade att jag hade fått brev från landstinget så kankse jag äntligen få åka in på operation. :) fast är kraftigt nervös inför det. hanna är gode nålrädd så det kommer å bli spännande. men dom vet ju vad dom håller på med så jag har nog inget att vara orolig för. :) det känns hyffsat bra iaf.

adios

besiktning

ja då var det gjort nu på morgonen. men stackarn gick inte igenom. men vi får ju då köra med den en månad iaf. :)


image14

ja hade väl tänkt möblera om i mitt rum nu på eftermiddagen. om älsk vill hjälpa mig. känns lite jobbigt att göra det själv.
nå helgen rullade på som vanligt. blev å gå ut på stalo  var väl sådär med det. inte så roligt så man känner att man måste göra om det. men innan så hade vi det ganksa roligt. :) men det var dock en tung dag igår. men jag överlevde å det gjorde älsk oxå. :)
nu väntar man bara på att han ska ringa så jag får hämta han på skolan. saknar han kraftigt på dagarna. men vad gör man?  ajja hade!

snow

så ännu en dag hemma med pappsen. inte helt fel. är ganksa skönt att inte alltid vara ensammen. dock är det väl inte så roligt att ha ont men det är ju en helt annan sak. bara dom kunde höra av sig så jag får åka in på operation. är kraftigt less på att alltid ha ont. så ont att man inte kan ta sig utanför huset på 2 dagar. suck. men men det är bara å knapra piller å le så gott det går. haha.
älsk försov sig idag. han har det inte så lätt. det är nog dags att han börjar skärpa sig nu. det var ju tydligen bara 6 veckor kvar av skolan. men men det är ju helt upp till honom om han känner att han vill klara skolan. :)
men det tror jag nog.


image13
jag å min underbara fader

blir väl å ta bilen till gm idag efter han slutar skolan. han skulle fixa en ny dämpare å kankse han fixar handbromsvajern oxå om han har tid. :) men det återstår ju att se. haha.
jag undrar om man skulle ha lagt sig en stund till i sängen å kramat hjärtat innan man klärpå sig. :)

älskar rasmus!!

adios

det luktar prutt!

ja ännu en dag hemma. men inte ensammen iaf. pappa har ju varit hemma hela dagen idag oxå. så vi har varit ute å gjort några ärenden. ganska trevlig att umgås med pappa. :) så nu har typ hela familjen kommit hem från skolorna. alla utom anna som jobbar för fulla muggar. :) har hjälpt pappa igång med nya mobilen å nya numret. tur att han har en teknisk dotter. :) fast han är inte så tokig på det själv. har är ganksa pysslig. :) haha.

nä ikväll vet jag inte riktigt vad man skulle ha hittat på egentligen. det är ju måndag så det är inte så mkt rörelse  för nån. så vi ser väl. kanske vi hyr en film ikväll istället för igår. :) om det nu inte är nå bra på tv ikväll. men en mysig kväll med pojkvännen ska det nog bli iaf. :)


image12
mina älsklings pojkar.



hade hoppats på att mamma skulle komma till helgen men så blev det inte. tycker faktiskt om min mamma. å det känns så långt till lule så man kan ju inte bara fara dit så mkt som man vill. men nu var ju faktiskt dit förra helgen så det ska väl räcka en lite stund iaf. :) men navelsträngen är inte så lång. å den verkar ha blivit kortare på sista tiden. iaf från min sida. haha :D

over etc

huvva

ja nu är den här igen. suck. å ont har man bara. jag hatar det. tur att man har en pojkvän som är snäll å passar upp på en när man bara kan ligga som en död fisk. söt är han. eller han ställer ju kankse inte upp frivilligt alla gånger. men med lite övertalning så brukar det för det mesta gå. :) längtar så länge tills jag får åka in på operation så att man kankse kan göra nånting åt det. är så helvetes less. tänk att man har gått å haft ont en gång i månaden i 6 år. huvva.

image11
en viss hanna på väg till jobbet i pappas fina ikke så tysta bil. :)

så vi får väl hoppas på att det lugnar sig närmare kvällen så man kanske  kan göra nå. vet inte vad men allting är ju då roligare än å ligga i sängen å kramas med hjärtat. blir väl kankse å klippa fluffy oxå. om jag hinner innan han skulle dricka öle. haha. lilla teddan som inte är så liten nå mer. haha. :) han hade ju ny kommit med storken för fasen. haha. ajja. har en jobbig pojke som sitter brevid mig å tycker att han ska få sitta på datorn så jag får väl helt enkelt flytta på mig. för det är väl så i vårat samhälle nu. kvinnorna underkastar sig männen. eller i detta fall pojkar. haha. men men jag ska inte pajja den teorin på livet. haha. ajja adios nu då än en gång.  

underskrift

ja då var det deklaretat å klart. fick faktiskt tillbaka lite i år oxå. inte lika mkt som förra men jag överlever. hihi. :) så lite kosing mer får man då än det man redan har. :) så verkar som om jag har fått rasses fina "ont i magen" idag. inte kul alls. å på en freda. suck! ajja det är sånt man får ta ibland.

jo älsk skrev ju till körkortet igår. men han klarade det inte. 47p alltså 5 poäng från godkänt. stackarn. men den 24 skulle han få skriva igen. hoppas på bättre lycka då. :) vill ju inget hellre än att han ska fixa det. jaja. om man skulle rasta hunden å gå å lägga sig under täcket igen å tycka synd om sig själv.

over etc

eddy tobak

har fått order av therese att lägga in lite bilder på kusen min. å att säga emot therese kan vara det sista du någonsin gör i ditt liv så jag tror att jag gör det. så här kommer det lite ögongodis på min älskade häst.
image7
eddie tabac i somras

image8
hanna har kankse lite väl långa tyglar:) hihi

image9
när eddie var lite slimmad. lite för slimmad kan jag tycka.

image10
är bara tvungen att visa min söta lillebror, som går i samma fotspår som sin storasyster. :)
eller kan man ju hoppas

scooby-doo

ja vad ska man göra när livet känns upp å ner. jag har ingen lust till att göra nånting. å rasse blir bara sur. bara för att jag inte känner mig pigg å bra humör så behöver han inte bli sur å tvär mot mig. jag gör mitt allra bästa å duger det inte så då får det väl vara då. då kan han ju hitta nån annan som gör det. jag orkar inte vara positiv när det känns som om allt bara är åt helvete. jag gör vad som helst för rasse, jag skulle gå genom eld. men inte idag. jag pallar bara inte allt. allt det som kändes så bra igår känns bortblåst. jag vill bara gräva ner mig i ett hål å försvinna. det är ju inte så att nån kommer att sakna mig. eller jo det är det säkert men det känns inte så. ajja så får det vara.

jag gör mitt bästa, take it or leave it.

älskar dig rasmus

quorn

riktigt gott faktiskt. håller på att steka det till middag för familjen. har haft en lugn dag idag. har mest legat å tagit det lugnt å skönt. så nu har man precis hämtat rasse å varit å handlat å nu har jag förpassat älsk till köket där han hör hemma. :) riktigt söt är han. kan nästan se framför mig hur han rör i grytan med endast ett förkläde på sig. :) fast kanske inte riktigt passar sig med det hemma hos min far. :) men söt är han  då iaf.



image6



hörde från nordea idag. blir väl eventuellt nå jobb där i sommar. å man kan ju hoppas på att man får nå tillsvidare där efter det. :)

älskar mitt liv. älskar min rasmus. älskar allt just nu. :)
livet är underbart.
adios

hallon x2

snart stängningsdags å hemkörning. gud så skönt. längtar till min bäjb. i övrigt så händer det väl inte så mkt i mitt liv. jag å rasse is still going strong. lite motgångar har vi väl men vi överlever dom alltid. :) så nu väntar bara körkkortet för den söta. sen ska det bli så himla skönt att få åka dit vi ska. för jag lär ju aldrig mer få köra. å jag ser fram emot det. :) är det konstigt?  nä om man skulle ha ringt å pratat med mamma en stund. :)

over osv

sho

nå helgens bravader blev inte så himla avancerade. åkte till lule på fredan. en helvetes färd kan man väl säga. eller den var inte så farlig. bara det att det tog lite längre tid än väntat. :) ja å rasse gubben har fått hål i tungan i fredags oxå. så han har fått äta fil å annan färdigtuggad mat hela helgen. eller nja nu tog jag väl i litegrann. men lätt har han då inte haft. ja har då fått träffa gulliga therese å hennes übergulliga son i helgen. jo å tanja å stefan. spelade spel med dom å älsk i fredas. å på lördan blev det partey hos therese med en massa kända ansikten. :) tråkigt bara att rasse gubben inte var så pigg så han gick hem bara efter en liten stund. men jag hade då himla roligt iaf. är alltid kul att träffa gamla godingar. :D



image5
rasse var mycket sötare i rött hår <3


så idag vet jag väl inte vad som ska ske. rasse har typ magsjuka (tror vi, kan ha varit nå han ätit) så det blir väl bara å mysa med han å passa upp på han hela kvällen. å det finns då inge att jag hellre skull vilja gör. älskar honom massor mycket. 

ja nu sitter jag då i aplog å längtar hemåt. det är bara så himla tråkigt när man knappt har nå kunder. men jag får ju sitta framför datorn å nöta isället. haha! känner att jag skulle vilja ha nå mat. är kraftigt hungrig. så det är väl en annan orsak tills varför jag längtar hem. MAT!! nä har bestämt att jag å älsk ska ha en mysig hemma kväll ikväll. kankse se en film å tugga lite go mat eller liknande. om nu rasse kan det vill säga. men det löser sig.  hoppas går det ju alltid att göra.

adios

snö

jävla skit. det slår aldrig fel. när jag väl är ledig då snöar det å är jätte grått ute. varför kan det inte vara lika fint väder som igår. :/ huvva. ajja. ska väl lägga mig i sängen en stund å dra täcket över mig. hade!

adios

monster

kan väl bara säga en sak. är himla glad för rasses skull att han nu får köra sin älskade agz. men fy fan va hemsk han är att köra. eller enligt mig iaf. nä tacka vet jag jbx:n. den var himla fin. har sagt åt honom att jag vill ha den. så till sommaren ska han skruva ihop den å jag ska hjälpa till så gott det går. :) så då ska jag få köra den. men varför oroa sig. efter den 16 så behöver jag itne köra monstret nå mer. för förhoppningsvis så han älsk tagit kortet. :D

ja sitter då på jobbet nu å känner mig väldigt deppad eller vad man nu ska säga. det är så ultra fint väder ute å jag måste sitta inne tills senast halv 5. känns inte kul alls. men men jag får ju då in lite pengar till kassan. :) så klaga duger inte. fast en sån här dag hade jag nog hellre varit med älskling uppe på vittjåkk å myst i solen. men det är smällar man får ta.

lule på fredag. ska bli kul å hälsa på mamma. å kankse så om therese har tid så kan man träffa henne oxå å lilla palten. :) hon bor ju inte så långt från mamma nu så man kankse knallar över när hon är hemma å säger hej. :)

over and out

toxic

helgen flög förbi den här gången som så många andra gånger. vart väl inte världens mest lyckade kväll men jag överlever. som jag sagt så många gånger: det där med krogen är gode överskattat. å det fick rasse lära sig oxå. :) så nu får vi väl se när nästa krog besök blir om det nu alls blir någon fler. :P

men ganska söta var vi iaf.

annars är väl allt som vanligt. älsk har gjort halkan idag. så nu är det skrivning nästa torsda. hoppas att det går bra. :) vill så gärna att han ska klara körkortet. vill börja åka bil nu. är gode less på att alltid vara den som får köra. å jag har inte ens en bil. fast han har ju flera st. så jag ska väl få låna nån om jag behöver det.

ska väl gå å göra mig klar för jobbet nu.

adios

RSS 2.0