snustorr

glömde totalt bort att jag hade stalljour igår. men hästarna kom in iaf. jag fick för mig att det var onsdag. tänka sig så virrig man kan vara. men det känns som om den är vecka är minst 3 dagar längre än alla andra. jag förstår inte varöfr det är så. kankse för att man fick sitta i arjeplog i tre dagar å avluta vecka med en lång å trist dag i ajaur. fast på något sätt så kan jag tycka att det itne är så himla tokigt att sitta i aplog för det känns mkt trevligare där än här. här är alla så himla dryga å otrevliga. men i aplog går det iaf att prata med folket på brevsidan. fast ska väl inte snacka skit om arjeplog för då blir jag väl utskickad fortare än fan så fort jag visar mitt bleka ansikte. å då kan det bli lite otrevligt på jobbet. ajja nog om detta men en ska till bara arjeplogare kan ju itne riktigt vara som dom ska, eller? fast mkt går ju att säga om arvidsjaurbor oxå. vi är ju inte heller riktigt som vi ska men enligt min åsikt så skulle jag då säga att vi har fler hemma än dom i aplog, om än kankse inte alla. :P

lite av livets funderingar.
jag har funderat lite på hur det alltid kan komma sig att vad man än gör för att få ut nånting så blir det aldrig så. jag menar man kämpar å kämpar på att få saker att hända men iaf i mitt fall så blir aldrig så. möjligtvis så kan det väl någongång slå fel å att man får det man har önskat sig. men det händer ytterst sällan kan jag tycka. men vad ska man göra åt saken. man ljuger ju bara för sig själv om man säger att man ska kämpa på. för nångång måste man ju inse att det inte är lönt att fortsätta. att man genast ska ge upp å pröva med nåt annat. men vissa tänker ju inte så. dom säger att man bara ska fortsätta kämpa för det man vill ha. men det man vill ha ska ju faktiskt oxå vilja ha en tillbaka. kan då kan tycka iaf. men jag är ju sinneförvirrad å galen i skallen så lyssna inte på mig. om ni vill kämpa på så varsågoda å gör det. men nångång så kommer ni inse hur dumma ni var som fortsatte.

adios

näsblod

nu sitter man på jobbet här i arvidsjaur. känns ganska skönt att vara här i jämförelse med arjeplog. dock så är ju inte födelsedagsbarnet här men han kommer ju hem typ samtidigt som jag slutar jobbet. ska då vidare till djurbiten å köpa nå foder åt skrikarna. sen efter det blir det som sagt middag med plankstek. mumsigt. :)
känns lite trist ändå att inte älskling är här men han är ju duktig å pluggar till körkortet. :) å tydligen så går det bra för honom. imorron blir det nog att gå på marknaden å sen middag hos helena. :) sen ut på toxic om det vill sig väl.

adios

ett år äldre

så det är den 28 mars å älskling fyller år. tänka att han är ett år äldre än när man träffade honom. så ikväll blir det middag med hans familj å fira den lilla krabaten.
jag minns själv när man var 18 år. det var inget som kunde hindra en. man var ju stålmannen eller i mitt fall stålkvinnan. jag å mina dåvarande vänner var ju helt å hållet galna. inget kunde stoppa oss. som sagt då galna. vi kunde ju hitta på vad som helst. inget kunde stoppa oss.
men nu då 20 å närmar sig 21. man känner ju att det börjar ta slut nu. gammal å grå börjar man ju bli. fick höra senast i helgen att jag var på väg å bli gråhårig. det är ju fel! jag vill inte bli gammal. å jag känner mig inte särskilt gammal heller. som jag har sagt nu ett tag. att jag ska bli 20 å sen ska jag sluta fylla år. så är det bara. jag blir inte äldre än så här.

så i helgen blir det väl säkert toxic på laponina. hörde ju talas om att det skulle vara det på lördag. så älsk var väl gode sugen på det nu när han är gammal nog för att följa med han oxå.

annars sitter man å väntar på besked från sunderbyn när det blir operation. är kraftigt nervös. var ju nog hemskt å ta blodprov nu när jag var där för genomgång av operationen å gjorde en koll så att allt är som det ska. men det kommer nog att gå jätte bra.

nä nu måste jag nog gå å göra mig iordning för jobbet. ska bara betala lite räkningar först.

adios

arjeplog

att sitta i arjeplog å inte göra nånting kan ju klassas som ganska tråkig. att man ens vill hit frivilligt är ju nånting man kan diskutera. men jag får ju stänga om ca. 10 min så det känns som en lättnad. då ska man ju få åka till lilla gubben som sitter å pluggar körkortsteori för fullt å hjälpa han en dutt.

söt är ha då om inte annat.

ajja älskar rasmus skrutt å så är det.

RSS 2.0