wheels

så helgen var mucho händelserik. fredagen bar det av till skellefte med älsk. :) träffade på på fluffiga å åsnelika arvidsjaurbor. :) skojjsigt var det. om än kvällen inte slutade som man ville. eller jag det löste sig ju. älskar dig rasmus. :)
sen på lördagen bar det iväg till stoora ume å wheels träffen. himla skojjsigt må jag säga. även om vi bara drog typ en halv ragg å stod stilla resten av kvällen var det himla kul. täffade på annu mer arvidsjaurbor och samtalade med dom en stund. haha. vad roliga fulla människor kan vara. :) sen vid halv 1 bar det av till raffes kusin. sen for vi hem med en snarkande åsna i baksätet. jag  höll mig till boliden sen gav jag upp för trycket av john blund. stackars rasse som var tvungen å vara vaken. men men. sen väl hemma när vi skulle dumpa timmy så  visste han inte riktigt vars vi var. :) haha. du är allt bra rolig du, timmy. :) söndagen ängnade man sig åt att umgås med friday å en stund med backman senare på kvällen. följde med till pjesker å det slutade med att jag å frida skrittade ut på pirri. eller jag vet inte om jag kan defeniera det som skritt. men det gör tydligen friday. :D haha. sen hem å mysa med älsk med popcorn å cheesballs å sällskapsresan 2 snowroller. satans bra filmer må jag säga. så idag är man i aplog igen som så många gånger. å ikväll så har jag sagt att det SKA bli en tidig kväll. orkar fan inte med att typ inte minnas vägen hit för att man typ sover hela vägen. nä öppna butiken. 

"(två killar som passerar oss när vi ligger på raggen i ume)
- en sån där bil skulle man ha haft! (säger en å pekar på våran bil)
 - jo en ford!
(rasmus sinne å skriker)
 - det är en peugeot, era dumma idioter!!" 

haha. han är så söt min älskling.

clio

tjoppa tjoppa. vaknade med ajaj i magen halv 7 imorse. inget roligt uppvak precis. men kommer ju inte undan med smärtan bara för att jag har opererat mig. dock så slipper jag ju kramperna. å det är ju så himla skönt att slippa dom. att ha vanilig hederlig mensvärk, om den gör så helvetes ont, känns faktiskt himla bra. man kan ju då iaf röra sig. :) slet med mig raffe idag sör att hålla koll på mig så jag inte glider av vägen när jag har ajaj. men allt gick bra å stackarn sitter i bilen nu å väntar på att jag ska bli klar. :) så vi har kommit fram till att min dag började inte särskilt bra å den fortsatte inte så bra heller. när man steg ut ur bilen å börja knalla upp mot jobbet så kändes det precis som om dammen i holland brast. hojja. jo å vi kan ju då säga att hanns jeans inte var blåa längre. skämmit å gå in å försöka skölja bort det. så nu sitter hanna med jacka knytt runt höfterna. usch. nä nog om mina bekymmer. ikväll är det helg gud så skönt. 2 dagars ledighet. int eär det att klaga på. :) får se vad man skull hitta på. i vilket fall som helst så blir det en lyckad helg, som alla andra helger, jag får ju vara med rasmus. :)

ett äpple i rumpan!

rasmus

hoj i galoscherna!

4:e dagen i arjeplog. å siktar på helg. ska bli skönt att få sova. det märks att man är ovan å jobba för man är så satans trött på morron.

det hände nå skitroligt igår just innan stängningdags. jag blev tillfrågad å gå på date. haha. jag höll jävlat på å skratta ihjäl mig efteråt. jag menar hur ofta händer det? hahaha!! ajja nog om det. var till hällberg igår å skuttade med poan. var himla mysigt. morsan följde med å cycklade så jag slapp fara själv. sen vart det å se fotboll å se när tyskland vann över turkland. :) kommer å bli spännande å se om ryssarna kommer i final. för då kan det bli en spännande match. hatar å se fotboll när det inte händer nå. typ när dom springer omkring på planen å passar mellan varandra å gör absolut ingenting. hojja. sen i morse så bar det av till ajaur å bara byta bil å glida vidare hit. men samtalade med timmy typ hela vägen. tydligen så hade han tråkigt på jobbet. haha. som om inte alla har det ibland. :) om inte annat så tycker jag då att stort sett jämt så har då jag det. men det kan nog bero på att kunder tycks undvika att komma hit. så jag får sitta å rulla tummarna i typ 3h eller i mitt fall så sitter jag ju framför datorn. men jag har kommit på att jag metsadels kollar på samma sider å saker varje dag. men men det är då roligare än å bara glo i väggen. så till helgen pratade då mamma om att hon skulle dra med jag å älsk på logdans. men rasse var inte så sugen. så vi får se. åsnan ville då vara med oss i varje fall. å det får han. haha. :) skulle visst klippa han oxå. jag är som personlig frisör åt typ alla mina killkompisar. eller jag är det. plus att jag har fått lov att röra rasses hår oxå. å hans för är tydligen heligt eller iaf pollisarna. haha. han är ju så himla söt så vad gör man. ja rasse har fått ett nytt smeknamn av gubbsen i hällberg. raffe haha. iaf så har raffe en ny "fin" bil. den går ju billigt å så å är billig å äga å bra för han och min ekonomi. men fager är den då inte lilla lurven. haha. ajja men nästa månad så är det väl tänkt att min pärla ska igång. :) är bara lite småfix kvar. ska bara ha råd oxå. men det tror jag nog. :) har ju fixa kopplingen nu eller rasse gjorde det. så den går kraftigt trögt nu å knarrar men den är ju ny så vad hade man väntat sig. :) men den går då som ett skott iaf.


älskar rasmus så hilma mkt. han är luften som jag andas. utan rasmus ingen hanna. skulle aldrig klara mig utan han. å somliga som sa att det aldrig skulle hålla. ack va fel ni hade/har. ett år snart å still going strong. den 20 juli 2007 är den bästa dagen i mitt liv.


akta så jag inte sliter av er huvudet å spyr er i halsen!! 


probe

thjiiho!!
det är inte så mkt som händer. sitter på jobbet å väntar på att få öppna, serva kunder, stänga å åka hem. :D för ikväll mina vänner så ska jag å älsk till hällberg å skutta runt med pållen. ja å hälsa på mamma förstås. hihi. ska bara glida förbi traktor å husvagnsservice å köpa en saltsten till bajshästen. känns bara lite tungt å stiga upp imorron. älsk börjar ju jobba tidigare än mig så vi måste ju åka så han hinner till jobbet om än det blir herregud tidigt. igår hände det väl inte så mkt. jag å älsk låg typ i sängen från det jag kom hem å bara var. ganska skönt å ta det lugnt för en gång skull. å älsk har lovat att städa färdigt rummet iadg när han ändå är ledig. jo å byta till skrikarna. han är så duktig min gulle rasmus. även om han har sagt att han ska städa i 3 dagar nu å inte gjort det. men vi får se hur det går i dag. :)

äsch gå å kläm en kotte för guds skull.

o'boy

tjena tjena mittbena.
nu är man opererad med 2 skotthål i magen. eller dom håller ju på å läka ihop nu så mkt till hål är det ju inte. men jag sov då under hela ingreppet å tur var väl det. hah. :) men kan lugnt påstå att nålen i handen var det värsta. annars var det inte så farligt. bortsett från att jag dagen efter såg ut att vara i 4 månaden. haha. hanna var lite svullen. men nu börjar det kännas lite bättre å jag kan börja ha jeans på mig igen. eller typ rasmus stora iaf. annars trycker det på såret i byxlinningen. ajja. har då börjat mitt sommar jobb nu å har fått hyrbil. en liten blå sak som verkar passa min ekonomi när det gäller å tanka. å hästen är på bete nu(ska lägga upp lite bilder på det sen). det känns himla skönt å få slippa stallet ett tag. att bara få göra som man vill. jo å man har ju faktiskt fyllt år oxå. 21 stora år. hojja. vart väl inte så mkt presenter men jag förväntade mig då inte så mkt heller. jkag menar när man fyller 21 så är det ju typ bara mamma pappa farmor å mormor å morfar som ger en presenter. men jag klagar inte. fick ju bara bra grejor så jag är skit nöjd. 

älskar rasmus

adios 

shobree

jobbar ännu en dag i arjeplog. fast denna gång har jag med mig älsk å ted så det är inte lika tråkigt att fara hit själv eller hem. :)
pratade med sunderbyn idag på morron. blir iaf operation före sommaren. vilket känns himla bra. :) måste ju få hjälp med det NU! hon sa att jag skulle väl få göra det bland dom första. :)
inget nordea heller. jag förstår inte varför det alltid ska skita sig. :/ huvva. när jag var så nära så snubblar jag på målsnöret. men så är det ju alltid för mig. suck. att det aldrig ska gå bra. ajja då är det bara ut på arbetsmarknaden å hoppas att det finns nå annat jobb. men jag ville ju så himla gärna jobba på nordea. det är ju ett sånt jobb som jag vill hålla på med. men vad gör man.

skolavslutning imorron. ska vara chaufför åt älsk å massa andra frågan är ju bara vilken bil vi ska ha. men det löser sig, som min kloka mor säger. allting löser sig. :) haha. å snart ska hästen på bete. :) gud så skönt det ska bli å få ha han i stugan. :D det är så mysigt med sommarbete. det är typ det bästa med att ha häst. jo har glömt å berätta att jag å eddie har ju faktiskt gjort debut på dressyrbanan. :) 3:a å fick rosett å medalj. :) jippie. allt gick jätte bra. å han skötte sig suveränt. dock fick jag rida fram i ca.2h innan han kunde ha 4 hovar på marken. :) haha. han är så himla söt. älskar min pålle mer är nå annat här i världen. eller rasmus är ju himla söt oxå å älskar nog han lika mkt. i mitt hjärta rymms det många. :) å det är många jag håller kär. :) ajja är kommer lite ögongodis på min sjukt söta pålle med fina rosetten. :D
image16

hade!

RSS 2.0