Oh my gosh

Hej å hå vad länge sen det var som jag skrev här..

Tänkte att jag måste uppdatera omvärlden med vad som hänt i mitt liv de senaste 3 åren..
Jag är fortfarnade tillsammans med Rasmus.. V firade våran 4 års dag för ca 1 månads sen. Jag har tyvärr inte kvar min älskade Eddie.. Han fick somna in i dec 2010 och springer nu på de evigt gröna ängarna.. Tillsammans med honom så är även Wilmer, som dog knappt 1 år gammal och även Douglas, som somnade in i början på juni i år.
Däremot kan jag glat meddela att vi har fått tillökning.. 2 fisförnäma kattdamer vid namn Memphis och Diesel Doris, då får man gissa vem som döpt vem.. :)

Jag själv jobbar å sliter just nu på Hertz Centralboking här i Arvidsjaur och har jobbat här nu i snart 2,5 år.. Trivs som fisken i vattnet.. Rasmus har jobbar just nu åt Mellanströms och sätter stängsel i diverse olika städer och orter.. Just i skrivade stund befinner han sig i bilen mellan Sorsele och Ume..

Jo glömde nämna att hästtjej som jag är, så klarar jag mig inte utan en pålle.. Har just nu en mys farbror på 18 år som man inte kan annat än att älska.. Leonardo heter han och han förgyller mina dagar, även om han är ett svin ibland.. :P

Tänkte att jag faktiskt skulle försöka ta tag i detta med bloggandet nu, kanske det finns någon som faktiskt vill läsa om mitt liv..

Tänkte oxå att jag kunde bjuda på nå bilder på kattdamerna + Leonardo å Rasmus.. :D


RSS 2.0